My Life In Germany

Alla inlägg den 27 februari 2011

Av Malin Helmker - 27 februari 2011 21:54

Ibland gör man mindre intelligenta saker, men utan att testa lär man sig inget ;)


Experiment: Kan man brygga annat än bryggkaffe?

Hypotes: Man vet ju aldrig, vi vill motbevisa närkingarnas favoritcitat "Det går aldriiiiiiig"

 

  


Resultat: Om vi säger så här slutade det med att vi fick sanera hela bryggaren..mer kanske jag inte behöver skriva...lr hur Elin?

Slutsats: Nein, Das gehört sich nicht mit Nescafé kaffee zu kochen XD !


Kvällen på Bachstrasse har faktiskt varit lite omtummlande. Vid 18-tiden var dt en krock precis utanför huset, inte konstigt att dt händer som de kör här! Sen ngn timma senare stannade en bil till vid rödljuset och föraren hävde sig och och spydde 2 ggr..! Aahh mkt ska man vara med om hehe ;) Idag har en ny mitbewohner flyttat in efter canadensaren som flyttade ut förra veckan, på samma våning som mig faktiskt, så vi lär träffa honom snart tror jag :)


Imorrn ska vi förhoppningsvis köpa vår carnevalutstyrsel! För er som är lite nyfikna på carneval och hur dt går till hittade jag flera klipp på youtube:

http://www.youtube.com/watch?v=JwGm9wmrsp8&feature=related

Av Malin Helmker - 27 februari 2011 16:44

Nu får jag skärpa mig, bloggpauserna blir bara fler och fler..! Men oftast föratt jag har fullt upp med annat ;) och denna helg har jag typ inte haft ngn tid för bloggen alls! Sent i torsdagskväll landade mor,far & Lillian i Düsseldorf :) I fredags efterskolan bjöd vi på en übermiddag här på Bachstrasse! Vet inte riktigt vad de tyckte om vårt WG, tror att de mummla om att de inte skulle vilja bo här själva hehe ;) men de blev iaf mätta och belåtna!

     

Rheeeinturm!

 

Mediahafen 180m ovanifrån!

  

Sedan var dt dags för lite sightsning i city, tyvärr without Elin som inte mådde så bra =( Först tog vi en prommenad till Mediahafen och kollade på de läckra husen och sedan åkte vi upp i det 240m höga Rheinturm! Men vi fick nöja oss med utsikt på 180m höjd på ett snurrande panorama café! Efter dt gick vi längs Rheinprommenaden mot altstadt och Königsallé och avslutade sedan kvällen på Arcaden, en lyckad überdag!

  

I lördags var jag hurtig och gick upp tidigt för att simma innan vi skulle träffas och gå till Flohmarkt! Jag hade blivit lite varnad innan om att dt inte fanns så mkt att köpa där men dt överträffade faktiskt mina förväntningar. Vi va säkert där i över två timmar innan vi dros oss in till Altstadt igen! Där blev dt Starbucks & Shopping =D På kvällen gick vi ut och åt på Lieblings som ligger granne med skolan på Berliner Allé.

 

Flohmarkt "Trödelmarkt" på Aachener Platz

    

Me @ Königsalle!   

Idag åkte jag ut till deras hotell som ligger en bit bort härfrån och vinkade av dom! Tyvärr går tiden alltid så fort, men dt va kul att träffas och jag hoppas att de är nöjda med Düsseldorftrippen! 

 

Jag tackar iaf för kryddor, skvallertidningar, blomma, lösgodis m.m. ! =D

Fick även ett jättesöt kattsmycke medskickat från Christina Dahlström (Stenkatten) bild kmr snart! 1000 TACK ALLIHOPA! <3

 

Mys på Lieblings!

 

Ushh, idag är dt grått och regnigt ute!! Känns som man är riktigt tömd på energi,,hoppas man orkar mer imorrn och på tisdag! Då är vi dessutom lediga ;) Wiee!

 

På hemmaplan igår hade NERK årsmöte, och resultaten från Årets Katt i NERK 2010 presenterades, är så glad att dt Alexia blev på delad 1:a plats 1:a VUXEN Totalt (alla kategorier), Alicia 1:a bästa avelshona, Zimba 2:a bästa avelshane och... (trummvirvel)... S*Golden High's 2:a bästa uppfödning :) Alla resultat är totalt (alla kategorier). Prisutdelningen kommer vara på NERKs juniutställning, tyvärr *snyft* missar man dt =(...

 

Men en utställning som jag inte missar är Sydkattens utställning i Malmö 9-10/4! Min kattutställningsabstinens är alldeles för stor! Kmr inte ställa ngn katt men har anmält mig som assistent bägge dagarna :) Därimot har jag faktiskt anmält Alexia och Lina till Östkattens utställning i Nyköping på långfredagen 22/4 när jag kmr hem, längtar =D

 

  

überAlexia! 


Jag måste även grattulera nyblivna kattägarna Johannah & Fredrik till S*Klintgårdens Jerremy lr Alfons som han kallas för ;) (röd sibirisk katt) Denna underbara kille såg jag när han bara va drygt 5 veckor gammal hos Micke & Annika i Valbo! Hoppas på att få träffa honom i påsk när jag kmr hem :)

  




Presentation


Malin (19 år), från Örebro men bor och pluggar tillfälligt i Düsseldorf!

Jag är en kattgalen tjej som föder upp burmor under stamnamnet S*Golden High's =)

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4 5 6
7
8
9 10
11
12
13
14 15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards